Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Privacy en Data Protection in de praktijk - 5-daagse training

Gegevens gebeurtenis

Privacy en Data Protection in de praktijk - 5-daagse training

Tijd: September 12 2018 vanaf 9.00 to 17.00
Locatie: Centrale plaats in Nederland
Website of map: http://www.imf-online.com/vak…
Telefoon: +31 (0)40 246 0220
Soort gebeurtenis: training
Georganiseerd door: Joyce Teurlincx
Meest recente activiteit: 5 Jul

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Privacy & Data Protection in de praktijk – kent u uw verantwoordelijkheden?

Vanaf 25 mei 2018 heeft uw organisatie grote en ongekende verantwoordelijkheden in het kader van privacy en gegevensbescherming. U heeft tal van verplichtingen plus de verantwoordelijkheid (accountability) om aan te tonen dat u zich aan de Europese privacywet houdt.

 

In deze complete en actuele opleiding worden alle eisen waaraan uw organisatie moet voldoen behandeld. Tal van specifieke en complexe onderwerpen op het gebied van privacy en data protection komen aan bod, zoals de rol en taken van de Data Protection Officer (DPO/FG), Data Protection Impact Assessment (DPIA), Big Data, de Meldplicht Datalekken, privacy audits, Privacy by Design (PbD), integratie van het privacybeleid in het informatiebeveiligingsbeleid en tal van andere privacygerelateerde onderwerpen. Er is ruimschoots gelegenheid uw vragen te stellen aan de zeer deskundige docenten.

 

Privacy & Data Protection in de praktijk – succesformule van de praktijkopleiding

De succesformule van deze praktijkopleiding is gebaseerd op het toetsen of u beschikt over de noodzakelijke actuele (theoretische) kennis en met name op het praktisch kunnen toepassen van de privacy wetgeving. Voor alle organisaties zal het een behoorlijke uitdaging zijn om de theorie om te zetten naar de praktijk. Het vereist het nodige uitzoekwerk en ervaring om deze vertaalslag te kunnen maken. Uw zeer ervaren en toonaangevende experts op het gebied van privacy en data protection zullen u met raad en daad en vele tips terzijde staan. Aan de hand van diverse praktijkopdrachten en een examen (thuisopdracht) kunt u zelf toetsen welke kennis en deskundigheid bij u (eventueel) nog ontbreken. De uitslag van uw examen wordt (via Skype of vergelijkbaar) met u besproken. U kunt dan tevens uw laatste vragen stellen.

 

Privacy & Data Protection in de praktijk – voor wie is deze opleiding onmisbaar?

Deze praktijkopleiding is opgezet voor (toekomstige) Data Protection Officers (DPO's/FG's) en voor iedereen die zijn of haar kennis over privacy en data protection wil actualiseren en toetsen en/of medeverantwoordelijk is voor de verwerking en beveiliging van persoonsgegevens.

 

Qua functionarissen denken wij aan privacy officers, CISO's, IT security managers, compliance officers, IT managers, (privacy) juristen, advocaten, informatiemanagers, informatie-analisten, projectmanagers, accountants, (privacy) auditors, risk managers, HR managers en alle (in- en externe) adviseurs.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op via info@imf-online.com of bel +31 (0)40 246 0220.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Privacy en Data Protection in de praktijk - 5-daagse training om opmerkingen toe te voegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Bijwonen (1)

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden