Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Training Big Data Steward (incl. examen)

Gegevens gebeurtenis

Training Big Data Steward (incl. examen)

Tijd: November 6 2018 hele dag
Locatie: Centraal in Nederland
Website of map: http://www.imf-online.com/vak…
Soort gebeurtenis: training
Georganiseerd door: Joyce Teurlincx
Meest recente activiteit: 28 Jun

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

In deze 4-daagse training inclusief praktijkexamen wordt u opgeleid tot (Big) Data Steward, de spil in de data-driven organisatie.

Big data verandert de rol van de Data Steward in de organisatie. De Big Data Steward is een breed georiënteerde data specialist, vraagbaak voor allerhande data-gerelateerde vragen uit de organisatie en voortdurend op zoek naar (nieuwe) mogelijkheden van databronnen.  De Big Data Steward kent de processen van het bedrijf, kent de databronnen en kent de organisatie en haar klanten door en door. De Big Data Steward combineert organisatietalent en technische datakennis tot een innovatieve functie en is de spil in de data-driven organisatie. Uit tal van (internationale) onderzoeken blijkt dat hoe meer bedrijven zich karakteriseren als data-driven, des te productiever en winstgevender ze worden.

In deze Big Data Steward training leert u vooral een Big Data beleid en Big Data strategie te ontwerpen. U leert hoe u methodisch innoveert met Big Data en hoe u de kwaliteit van een Big Data systeem kunt beoordelen. U adviseert de data teams over de beste analyses en presentaties en u weet welke databronnen belangrijk zijn voor uw organisatie. U leert de trends in de markt te ontdekken en hoe u daarop moet inspelen. U leert uw organisatietalent en technische datakennis te combineren op basis van praktische kennis en vaardigheden die u al eerder heeft opgedaan. Wij gaan ervan uit dat u de nodige kennis van data-analyse hebt.

Voor wie?

De Big Data Steward training is bestemd voor data professionals die de functie of de rol van Big Data Steward ambiëren en hiervoor de juiste training zoeken. Wij denken dan o.a. aan data-analisten, business analisten, data warehouse analisten, Business Intelligence (BI) managers en -consultants, IT managers, informatie managers, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers en innovatiemanagers.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of +31 (0)40 246 0220.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Training Big Data Steward (incl. examen) om opmerkingen toe te voegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Bijwonen (1)

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden