Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Zoals jullie ondertussen bekend is zal het programma Ambtenaar 2.0 per 1 juli worden opgeheven. Het netwerk blijft natuurlijk bestaan. Bijna 10.000 mensen hebben aangegeven bezig te zijn met of interesse te hebben in de nieuwe overheid. Via netwerk.ambtenaar20.nl en de groep op LinkedIn kunnen kennis en ideeën worden uitgewisseld.

Tot op heden werd het communitymanagement vooral gedaan door Marie Louise en mij. Denk daarbij aan het stimuleren van discussies en blogs, het controleren op en verwijderen van commerciële mededelingen, het versturen van de nieuwsbrief, het verspreiden van relevante berichten via @ambtenaar20 op Twitter, etc. Vanaf 1 juli stoppen we daarmee.

Ondertussen is er een redactie gevormd die het tijdschrift continueert en Gilbert Sewnandan is actief met het verwelkomen van nieuwe leden en het versturen van de nieuwsbrief. Voor het beheer van de groep op LinkedIn en voor Twitter hebben we echter nog niemand. Ook kan Gilbert best nog wat hulp gebruiken om het netwerk te laten bruisen.

Het einde van het programma is niet het einde van het netwerk en het betekent al helemaal niet dat de vernieuwing van de overheid klaar is. Ambtenaar 2.0 kan daar een rol in blijven vervullen. Daarom zoeken we mensen die de fakkel over willen nemen. Wil jij helpen om Ambtenaar 2.0 goed te laten draaien? Laat het me even weten, liefst vóór 1 juli!

 
P.S. Ook interessant: de analyse van de enquête van Ambtenaar 2.0. Lees hier mee!

 

Weergaven: 257

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Wie vindt het leuk om met een paar enthousiastelingen het community management van deze site op te pakken? Interessante onderwerpen/discussies onder de aandacht brengen, actieve groepen in de spotlight zetten, polls en stellingen plaatsen, nieuwe leden verwelkomen etc. etc.

Ik wil graag meehelpen met het communitymanagement op de onderdelen 'verwelkomen nieuwe leden' en 'promoten van dialoog'. Communitymanagement is écht iets om met een groepje te doen. Dus wie doet er nog meer mee?

RSS

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden