Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Atlas Natuurlijk Kapitaal (ANK) is het platform voor informatie over ons natuurlijk kapitaal. Denk daarbij aan alle diensten die de natuur ons levert. Kaarten over lucht, water, grond, biodiversiteit: kortom de staat van het natuurlijk kapitaal in Nederland. Deze kaarten worden momenteel gebruikt door beleidsmakers en wetenschappers, maar er kan veel meer mee!

Samen met het Ministerie van Infrastructuur en Milieuorganiseert Open State Foundation daarom de app competitie Hacking for Sustainability. De uitdaging: Kom met nieuwe toepassingen met de data uit Atlas Natuurlijk Kapitaal

Voor indieners: Heb je ideeën om mee te doen aan de app-competitie? Of wil je meer weten en je laten inspireren door andermans ideeën? Kom dan op 4 november naar onze meetup. Marjolein Mann zal meer vertellen over de atlas en Simeon Nedkov geeft inzicht in de data, en verder is er ruimte voor korte presentaties van de eerste ideeen!

Maar ook voor ambtenaren: Ken jij te gekke aanvullende datasets? Data die de data van ANK nog meer waard maken? Denk aan live data over weer, OV, data over natuurgebieden etc. Lees de blog voor inspiratie. Zien we je daar?

Weergaven: 66

Bijlagen:

Hierop reageren

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden