Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Opening Deelstoel hotspot in Groningen 28 maart, kom je ook?

Deelstoel is het succesvolle concept waarbij ambtenaren in heel Nederland (en in Brussel) kunnen werken in elkaars overheidsgebouwen. Inmiddels is Deelstoel uitgegroeid tot hét platform waar werkplekken en vergaderzalen worden aangeboden, nieuwe samenwerkingen ontstaan en kennis wordt gedeeld.

Vanwege het grote succes opent Deelstoel op 28 maart in samenwerking met de Rijksgebouwendienst een nieuwe hotspot in Groningen waar ambtenaren kunnen samenwerken, meetings organiseren en concentratiewerkzaamheden kunnen doen. Eerder openden zij in Den Haag een soortgelijke samenwerkingsruimte die onder de gebruikers uitgroeide tot de populairste Deelstoel locatie. Ambtenaren kunnen kosteloos van de ruimtes gebruik maken en deze vanaf 29 maart boeken via www.deelstoel.nl.

De ruimte is volledig ingericht met bestaand meubilair van de Rijksgebouwendienst. Verder zijn er alle relevante faciliteiten om, volgens het principe Bring Your Own, te kunnen werken. Denk hierbij aan een WiFi verbinding, vergadermogelijkheden en natuurlijk koffie en thee.

Feestelijke opening
Uiteraard wordt de nieuwe Deelstoel locatie feestelijk geopend! Op 28 maart onthullen we de nieuwe locatie aan het Cascadeplein 10 in Groningen, pal naast het Centraal Station. Schrijf je alvast in voor de opening en ervaar als eerste de nieuwe hotspot! De feestelijke opening start op 28 maart om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur), waarna je de ruimte kunt bekijken met aansluitend een netwerkborrel.

Weergaven: 231

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Helaas kan ik niet bij de opening zijn ivm werkzaamheden in Den Haag.... Maar het ziet er wel al heel gezellig uit! Prima werkplek aan het station.

RSS

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden