Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Informatie

Deelstoel

Deelstoel is hét project om werkplekken binnen de overheid te delen, voor de zomer van 2011 is er landelijke dekking.

Webpagina: http://www.deelstoel.nl
Leden: 9
Meest recente activiteit: 10 Mrt 2012

Deel jij de overheid?

Deelstoel is hét project om werkplekken binnen de overheid te delen, voor de zomer van 2011 is er landelijke dekking. Vanaf 31 maart openen wekelijks tientallen overheidslocaties haar deuren voor ambtenaren, zo ontstaan honderden nieuwe ontmoetings- en samenwerkingsplekken in het land. Hiermee wordt tijd- en plaatsonafhankelijk werken binnen de overheid mogelijk en wordt samenwerking over grenzen heen gefaciliteerd.

Discussieforum

Deze groep heeft nog geen discussies.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Deelstoel om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Kim Spinder op 10 Oktober 2011 op 11.26
@Janneke, het is handig om de balie, facilitair, de servicedesk en communicatie erbij te betrekken. Probeer in je hoofd even te doorlopen wat er gebeurt als een ambtenaar binnenkomt, bij wie is de melding binnengekomen, wie boekt het in, zodat ze bij balie weten wie bezoeker is, moet deze zich legitimeren? Wie brengt de deelstoeler naar de plek? Hoe weten collega's van deelstoel etc.
Reactie van Janneke van Riel op 10 Oktober 2011 op 8.49

Zoals ik! In Halderberge ben ik bezig met Deelstoel.

Waar moet ik allemaal aan denken bij het implementeren (behalve een werkplek, koffie en WiFi)? Wie betrek ik en welke zaken moet ik zeker niet vergeten?

Reactie van Tomas Ooijevaar op 12 September 2011 op 12.24
Kijk voor meer informatie voor de opmars van Deelstoel in brabant op http://klinkhnw.wordpress.com/. Met een aantal enthousiaste trainees zijn wij bezig Deelstoel te implementeren bij de aangesloten trainee organisaties in Brabant. In minder dan een half jaar is 58% van de organisaties al op de één of andere manier met Deelstoel bezig!
 

Leden (8)

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden