Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Informatie

Den Haag 2.0

Voor ambtenaren en andere geïnteresseerden die belangstelling hebben voor 2.0 en 3.0-achtige activiteiten van, voor en door de gemeente Den Haag.

Locatie: Den Haag
Leden: 63
Meest recente activiteit: 23 Apr 2013

Denk en doe met ons mee!

Tijdens de kick-off brainstorm van Den Haag 2.0 is het plan ontstaan om online verder te brainstormen. Bezoek de virtuele brainstormomgeving en doe met ons mee!

Discussieforum

Sociale media en de gemeente Den Haag

Begonnen door Marco Demoet. Laatste reactie van Marco Demoet 6 Mei 2010. 4 Antwoorden

Ik ben bezig met het in kaart brengen van alle activiteiten rondom 'sociale media' bij de gemeente Den Haag. Hierbij bedoel ik niet zo zeer collega's die twitteren, maar meer projecten die echt uit…Doorgaan

Tags: Facebook, Flickr, YouTube, Hyves, Twitter

De Nieuwe Werken Prijsvraag Den Haag

Begonnen door Lara Simons 31 Mrt 2010. 0 Antwoorden

Hallo Ambtenaren 2.0 uit Den Haag!Hebben jullie het al gehoord? Den Haag gaat Het Nieuwe Werken in de stad omarmen! En dat wil ze niet alleen gaan doen, maar juist samen met iedereen die een 2.0…Doorgaan

Tags: Haag, Den, werken, nieuwe, het

Goedemorgen Den Haag! Komen jullie ook?

Begonnen door Patrick. Laatste reactie van Chris Batist 7 Okt 2009. 1 Beantwoorden

Op 29 oktober organiseert Jong Den Haag het jaarlijkse congres voor alle medewerkers van de Gemeente Den Haag. Thema dit jaar: innoveer! Meer informatie en inschrijven via:…Doorgaan

Delicious links getagd met denhaag2.0 verschijnen hier

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Den Haag 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Patrick op 7 April 2010 op 9.27
Yammer kan inderdaad heel goed werken. Met de recente overgang naar een uniform emailadres wordt het ook veel makkelijker om gemeentebreed samen te werken. inmiddels zijn er een aantal binnen de gemeente actief met yammer, maar er kan nog meer bij ;-) Meld je aan!

tip: yammer werkt ook op je blackberry en voor firefox gebruikers is er een handige plugin voor je browser.
Reactie van Raymond Lunes op 2 April 2010 op 8.42
Hoi Fabian, heb je al gedacht aan Yammer (http://www.yammer.com)?
Wij zijn er sinds kort bij het ministerie van SZW mee begonnen. Beschrijft goed wat je zoekt en is gratis. Kijk op de a2.0 site (http://bit.ly/dvUva7)
Reactie van Fabian van Leijden op 17 Februari 2010 op 9.58
Viadesk zoals het wordt gebruikt voor de Kennispleinen is niet het type omgeving dat we zoeken. We zijn echt op zoek naar een veel vrijere en socialere tool, zoals ook de laatste Viadesk-versies. Als er meer is dan de Viadesk-implementatie voor de kennispleinen, dan kom ik daar graag een keer over praten.
Reactie van Andre Middendorp op 16 Februari 2010 op 20.09
O nee, alweer een tool erbij. We hebben toch Viadesk voor samenwerking, waarom probeer je dat niet Fabian?
Reactie van Fabian van Leijden op 16 Februari 2010 op 12.53
Ik ben binnen dSZW bezig met een onderzoek naar hoe we samenwerking tussen afdelingen en ook met externen beter kunnen ondersteunen met IT. Ik ben daarbij uitgekomen op een pilot van DSO met Novell Teaming. In dat pakket zit een sociale netwerkcomponent, met twitterachtige en blogondersteuning, Wiki's en teamomgevingen, waarin je makkelijk bestanden en projectinformatie kan delen. Het ziet er heel veelbelovend uit!
Als SZW gaan we proberen of we aan kunnen sluiten bij de DSO-pilot. Ik zal ervaringen en dergelijke hier delen!
Reactie van Joyce Heijne op 16 Februari 2010 op 11.34
Over brainstorms gesproken:

Voor de medewerkers van de Gemeente Den Haag: Donderdag 18 maart houden we vanuit BSD/POI een brainstorm over hoe nieuwe werkvormen jouw groei kunnen stimuleren. Er zijn voor deze brainstorm nog 4 plaatsen beschikbaar: zijn er geïnteresseerden onder deze groep? Mail me je interesse dan!

Deze brainstorm is voor jezelf, om bestaande mogelijkheden (duidelijker) inzichtelijk te krijgen, én dient als input aan een brainstorm met het hoger management.

Deelnemers zijn tot op heden geworven onder geïnteresseerden van de lezing "het nieuwe werken" die binnen de gemeente is gehouden op 1 december j.l..
Reactie van Davied op 18 Maart 2009 op 15.45
@Marcel Ik zou zeggen: schrijf er een blog over! Hoe is het tot stand gekomen? Waarom deze aanpak? Eerste inzichten over deze werkwijze. Etc.
Reactie van Marcel Hoogland op 18 Maart 2009 op 14.59
Moet toch even reclame maken. De interactieve website inclusief wiki voor de Sociaal economische agenda Den Haag 2020 is klaar. Iedereen heeft nu de mogelijkheid rechtstreeks te reageren op deze Haagse toekomstvisie.
Dat kan door op de teksten te reageren, in de wiki te schrijven, op stellingen te reageren of je eigen wensdroom voor 2020 te schrijven. Voor sommige onderdelen is registratie verplicht.

De website biedt de komende weken ook informatie over het Haags toekomstfestival op 16 mei a.s.

Dit alles en meer vind je op http://denhaagin2020.nl
 

Leden (56)

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden