Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Informatie

Digitale voelspriet

Onder de naam 'digitale voelspriet' gaat nVWA internet verkennen. Waar wordt over ons of onze onderwerpen gecommuniceerd? Hoe en door wie? Wat kunnen of moeten we met die signalen?  

Leden: 9
Meest recente activiteit: 10 Apr 2012

Discussieforum

Deze groep heeft nog geen discussies.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Digitale voelspriet om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van John Kusters op 14 April 2011 op 17.00

@Harro: de gedachte is om ervaringen te delen vanuit onze ervaringen met  monitoring en (on)mogelijke gevolgen binnen de organisatie. In de wetenschap dat er meer diensten met deze materie bezig zijn en de wens om niet een wiel uit te vinden. Het feit dat jij de suggestie doet van een al bestaand platform is in die zin al winst. Om alles bij te houden blijkt tegelijkertijd at lastig te zijn, maar ik ga zeker op Pleio kijken.

 

@Henk: de keuze is redelijk willekeurig gemaakt vanwege de duidelijke voelsprieten. Elke andere overeenkomsten of associaties berusten op louter toeval. ;) 

Reactie van Henk Schollaart op 14 April 2011 op 8.40
John, Een goed initiatief om zo de omgeving te verkennen. Ik kan me voorstellen dat je op deze manier gevraagd en ongevraagd feed back krijgt. Ik werd in ieder geval geprikkeld vanwege het plaatje van de mooie maar zoveel overlast veroorzakende Oost-aziatische boktor. Is het plaatje willekeurig of wil er je een bepaalde focus voor deze discussiegroep mee aangeven?
Reactie van Harro Ranter op 11 April 2011 op 19.25

Mildo: Dank voor de uitnodiging, 

John: Ik heb nog niet een heel duidelijk beeld van het doel van deze groep. Mijn eerste indruk is dat er veel overeenkomsten zijn met de het leernetwerk Webmonitoring. Mensen voor wie dit dagelijks werk is komen IRL periodiek bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. 

Op Pleio wordt onze kennis gedeeld: https://www.pleio.nl/pg/groups/6434/leernetwerk-webmonitoring/

Wellicht de moeite waard om eens te kijken waar de raakvlakken zitten?

 

Groeten,

Harro

 

 

Leden (9)

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden