Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Alle Verhalen voor en door EZ'ers in de netwerksamenleving pagina's (10)

Aan de slag met ...tips van Alice Paffen

Een goede ambtenaar weet wat er speelt in de eigen organisatie door bijvoorbeeld het Rijksportaal te lezen. We zijn bovendien met zijn allen creatiever dan we denken. Onnodig snel huren we een… Uitlichten »

Aan de slag met ... tips van Frank Mugge

Het verdienmodel van natuur ligt iets ingewikkelder dan de Koefnoen parodie. Maar we werken wel echt aan die natuur en maatschappelijk nut aan elkaar koppelen, dus dat is even wennen. Waarom ee… Uitlichten »

Aan de slag met ...tips van Annelie Boogerd

Een netwerk moet, ook met het oog op de regelmatig veranderende politiek, zo snel mogelijk op eigen benen kunnen staan. Maar je hebt wel tenminste drie jaar hiervoor nodig. Hoe is biodiversiteit en… Uitlichten »

Aan de slag met.... tips van Marian Hopman

  "De toegevoegde waarde van EZ'ers in de netwerksamenleving? Synergie!" Kern van de natuurvisie is verschil maken door aansluiting te vinden bij de energieke samenleving. N&B wil meer aan… Uitlichten »

Aan de slag met ... Ingrid Post

Ondermeer met het energieakkoord hebben we met 40 partijen met elkaar een gezamenlijk doel geformuleerd en een goed netwerk opgebouwd, en daar profiteren we nu op vele duurzame energie dossiers van:… Uitlichten »

Aan de slag met... Patricia Braaksma

“In de buitenwereld gaan duurzame ontwikkelingen soms sneller dan bij ons ministerie, dan is het toch slim om daarvan te leren?“ Patricia Braaksma van de directie Natuur en Biodiversiteit kiest in… Uitlichten »

Aan de slag met ....tips van Peter Schmeitz

“Van elkaar leren doen we nog te weinig bij EZ. De eiwitdiscussie bevat eenzelfde dynamiek als de schaliegasdiscussie. Ik benut die ervaringen nu uit mijn eigen praktijk, maar oa Agro en ETM of EZ e… Uitlichten »

Aan de slag met ... tips van Martie van Essen

Een goed functionerend netwerk binnen de organisatie is cruciaal voor een goed werkend netwerk buiten: loop het binnen, dan loopt het buiten. Loop t het binnen niet, dan hebben ze dat buiten als eer… Uitlichten »

Aan de slag met... tips van Sonja van Meerbeek

Stel jezelf eens de vraag: creëer ik echt waarde voor de samenleving met wat ik doe?” Sonja van Meerbeek is projectleider TEDxBinnenhof. Een event dat op basis van audities (door de partners)… Uitlichten »

Aan de slag met ....tips van Jeroen Vis

  Ik weet niet, wat ik weet, wat anderen willen weten Jeroen Vis werkt bij Natuur en Biodiversiteit nu aan de gebiedsagenda Noordzee 2050.  De Noordzee kun je niet indelen in vakjes… Uitlichten »

RSS

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden