Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Implementatie van 2.0 werken

Informatie

Implementatie van 2.0 werken

Deze groep is bedoeld voor iedereen die ondersteuning wil over hoe je 2.0 in de praktijk gaat implementeren. Hoe betrek je je collega's erbij, hoe maak je "werken2.0" succesvol binnen je organisatie?

Locatie: online!
Leden: 31
Meest recente activiteit: 5 Dec 2013

Discussieforum

HNW en ARBO?

Begonnen door Liesbeth Rentinck 24 Okt 2012. 0 Antwoorden

Ik merk dat HNW in de praktijk vaak het einde van de ARBO betekent. Want geen eigen stoel meer en ook geen op jou ingestelde bureauhoogte.Telefoontjes moetn via je privé mobieltje. Maar afwachten hoe…Doorgaan

Een complete methode voor het implementeren van 2.0

Begonnen door Patrick Savalle. Laatste reactie van Anko Tijman 15 Jun 2010. 1 Beantwoorden

Goedendag,wellicht interessant voor jullie.Wij zijn inmiddels alweer een paar jaar bezig bij klanten over heel Europa 2.0 concepten en platformen te implementen. Daarvoor heb ik de TeamPark-methode…Doorgaan

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Implementatie van 2.0 werken om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Erik Zwarter op 31 Mei 2012 op 20.59
Ik ben op zoek naar kennis en ervaring met oplossingen voor projectmanagement 2.0 Dus geen papieren Prince tijgers, met intake, progressreport, maar een systeem om eenvoudig projecten aan te melden, classificeren en bij behorende workflowafhandeling.
Reactie van Esther Verhees op 16 Februari 2012 op 11.20

 

Ik ga binnenkort een bijeenkomst begeleiden voor medewerkers van onze organisatie die meedoen in de pilot HNW. Doel van deze bijeenkomst is om met elkaar van gedachte te wisselen over het "Behaviour"aspect van HNW. Denk aan: welke afspraken maken we met elkaar tav aanwezigheid, bereikbaarheid. Hoe maken we resultaatafspraken? Hoe informeren we elkaar, etc. Ik ben op zoek naar een leuke werkvorm of programma voor een dergelijke bijeenkomst. Wie heeft een leuke suggestie?
 

Leden (29)

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden