Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Informatievoorziening en Web 2.0

Informatie

Informatievoorziening en Web 2.0

De mogelijkheden van web 2.0 voor het verbeteren van onze werkzaamheden lijken eindeloos. Toch moeten we oppassen dat informatie niet op straat belandt, of op termijn niet meer terugvindbaar is. Hoe doen we dat?

Webpagina: http://www.archief20.org/
Leden: 30
Meest recente activiteit: 26 Feb 2013

Discussieforum

Doen we te moeilijk?

Begonnen door Grant. Laatste reactie van Ingmar Koch 7 Sept 2009. 3 Antwoorden

De Rijksoverheid zet in op het behouden van betrouwbare, authentieke informatie, en heeft daarvoor zelfs een Baseline vastgelegd. In 2005 heeft het rapport "een Dementerende Overheid" behoorlijk wat…Doorgaan

Tags: DIV, informatievoorziening, archiefwet, baseline

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Informatievoorziening en Web 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Grant op 10 September 2010 op 22.30
Deze groep is erg rustig. Dat is op zich niet erg, aangezien de meeste discussies over over Informatievoorziening en 2.0 op andere fora (BREED, Archief 2.0, Archiefforum en LinkedIn-werkgroepen) worden gevoerd. Ik heb erover zitten denken om vanwege die reden deze groep op te doeken, maar wil de groep nog even laten bestaan, al is het alleen maar om ambtenaren in den lande een kans te geven om kennis te nemen van dit onderwerp. Het 2.0 concept is erg goed voor onze samenleving. Maar het mag niet ten koste gaan van de transparantie en controleerbaarheid die voorwaardes zijn van good governance.
Reactie van Chris Bellekom op 21 September 2009 op 19.22
Welk van mijn DIV collega's in den Lande kan ik verwachten aankomende woensdag op Information & Document Management 2009 in Zoetermeer?
Reactie van Chris Bellekom op 7 September 2009 op 8.43
Waarschijnlijk heb ik net gemist dat deze groep bestond of is het dit weekend gebeurd. In ieder geval net lid geworden. Wellicht verstandig om de groep ook met "DIV" te taggen omdat daar weleens op gezocht zou kunnen worden.
 

Leden (27)

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden