Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Nu er een hevige strijd tussen Google+ en een aantal andere social media platforms is losgebarsten, m.n. met Facebook, betreffende functionaliteiten, gebruikersgemak, privacybescherming, vroeg ik mij af wat jullie mening is over Google+.
Intussen gaat Google gestadig door met het uitbreiden van functionaliteiten op het platform, onlangs zijn er games aan toegevoegd, is de app ook beschikbaar op alle mobiele devices en neemt het aantal gebruikers dagelijks enorm toe. Op de verschillende webnieuwssites in de wereld o.a. Mashable worden (grafische) vergelijkingen getrokken en discussies gevoerd over de bruikbaarheid van Google+.

Dus wordt Google+ al ingezet voor bijv. communicatiedoeleinden of blijven we nog even alleen op Facebook, Twitter en/of LinkedIn? En wat vind je als privé-gebruiker van het instrument, heb je bijv. al eens een 'hangout' (chatsesssie) voor de leuk of voor (professionele) inhoud gestart?

Weergaven: 126

Berichten in deze discussie

Eergisteren is Google ook gestart met het toelaten van bedrijven en organisaties middels Pages. En je kunt al die Pages natuurlijk weer in een mooie kring stoppen. Iemand al ervaring met het maken van bijv. thema-pages in Google+?

Intussen zijn er nu 2 pages van Ambtenaar 2.0 en Open Koffie Ambtenaar 2.0 op Google+ gemaakt. Het is een beetje lastig om te bekijken op welke platforms je per se aanwezig zou moeten zijn.  Moet je uberhaupt overal aanwezig zijn?

Nieuw Nederlands Google+ boek, een gratis download bovendien !

RSS

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden