Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Informatie

Videoconferencing

Videoconferencing wordt het ultieme middel om het reisgedrag van de Ambtenaar 2.0 drastisch te veranderen.

Leden: 8
Meest recente activiteit: 31 Okt 2011

Discussieforum

Deze groep heeft nog geen discussies.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Videoconferencing om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Davied op 3 Augustus 2011 op 7.43

Raar dat dat bericht verdwenen is dan!

Maar dank voor de uitleg. Je zou op de voorpagina een oproep kunnen plaatsen of er mensen zijn die interesse hebben en vervolgens een datum kunnen prikken in de agenda.ambtenaar20.nl

Reactie van Eric de Groot op 2 Augustus 2011 op 23.03
Ha Davied, ik heb in deze groep eerder gemeld dat we met een pilot gingen starten, het gaat om speciaal ingerichtte ruimtes waarbij de beleving van daadwerkelijke aanwezigheid wordt nagebootst.  De systemen zijn van Lifesize en beschikken over 2 x 50" plasmaschermen.  De complete reservering en afhandeling is als dienstverlening gekocht bij "Easyconnect", via zelfservice wordt op een nederlandse portal gereserveerd in Noorwegen, de daadwerkelijke ondersteuning is een callcenter in Nederland. Als er belangstelling is, zou ik een demo kunnen organiseren bij Rijkswaterstaat.
Reactie van Davied op 2 Augustus 2011 op 15.59

Eric, interessant verhaal (wellicht iets voor een blog op de voorpagina?). Ik krijg de indruk dat je ergens op reageert ... maar zie geen andere berichten ...

 

Hoe dan ook. Wat voor product hebben jullie gebruikt? Is het open source? We zijn voor Pleio op zoek naar producten en organisaties die ermee aan de slag willen (of zijn) namelijk!

Reactie van Eric de Groot op 2 Augustus 2011 op 15.39

De proef met laagdrempelige Videoconferencing bij ons Ministerie (IenM) is nu al een succes, vooral het reserveren via de zelfservice zorgt ervoor dat eerder gebruik gemaakt wordt van deze faciliteiten. Het ontbreken van technische bediening en het aanbieden van vooraf ingestelde verbindingen (via een externe dienstverlener) wordt enorm op prijs gesteld.

Als je meer wilt weten over dit onderwerp wil ik dit graag toelichten ...

 

Leden (8)

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden