Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Ik heb een aantal domeinen toegevoegd aan de Yammer community van Ambtenaar 2.0. Mensen met dat email-domein kunnen zich automatisch aanmelden bij deze community op:

https://www.yammer.com/ambtenaar20

 

Voor een overzicht over deze email-domeinen zie:

http://ambtenaar20.ning.com/group/yammerenalternatieven

Weergaven: 294

Berichten in deze discussie

Hoi Robbie,

 

Heb ik gedaan!

 

Jeroen

Hallo Jeroen,

Kun je gemeentenoordenveld.nl ook toevoegen aan de lijst?

gedaan!

Hallo Jeroen,

 

kan je leiderdorp.nl ook toevoegen?

 

Alvast bedankt,

 

Ivette

gedaan!

Dag Jeroen,

 

Ik ben nog een beetje aan het uitzoeken hoe het allemaal werkt. Ik krijg geen toegang tot de ambtenaar 2.0 groep op Yammer, als ik lid probeer te worden krijg ik de melding dat ik geen toegang heb. We gebruiken zelf geen Yammer maar zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken. We hebben wel een account aangemaakt om te testen maar hebben het dus nog niet ingevoerd binnen de organisatie. Hoe kan ik toegang krijgen? Ik weet niet of het dan handig is als ons e-mail domein naam wordt toegevoegd (omdat we nog niet weten of we het gaan gebruiken) is er dan nog een andere optie om toegang te krijgen?

Hoi Miranda,

 

Het is wel echt nodig om eerst een eigen account te hebben bij je organisatie. Op basis daarvan kun je je aanmelden bij de Yammer Ambtenaar 2.0 community. Zo werkt Yammer nu eenmaal ;-)

 

N.B. elke medewerker van je organisatie kan een Yammernetwerk starten. Je zou het toch kunnen proberen om er zelf een te starten. Wordt het niet gebruikt, dan is er ook 'geen man overboord'.

 

Groeten,

 

Jeroen

Dag Jeroen,

 

We hebben een account maar we hebben het nog niet ingevoerd omdat we eerst in een kleine groep het willen testen. We hebben vooral beveiligingsvragen vandaar. Kun je onze naam toevoegen debilt.nl?

 

Groet,

 

Miranda

Hoi Miranda, ik heb je domein toegevoegd!

 

Jeroen

Dank je wel. Inloggen op Yammer community  lukt nog steeds niet, wat doe ik fout? Ik zie De Bilt niet in het overzichtslijstje staan en bij het inloggen word ik niet herkend met inlog en wachtwoord die ik voor ambtenaar 2.0 gebruik, wat doe ik verkeerd?

Beste Jeroen,

 Heb al heel wat goede informatie over Yammer gezien, waar jouw naam onder staat. Compliment en dank. In gemeente Halderberge is start gemaakt. Wil je mijn emaildomein toevoegen? groet Mark

 

Mark, dank je wel! Is dat halderberge.nl? Groeten, Jeroen

RSS

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden