Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Arlette Daemen
  • Vrouw
  • Eijsden, Limburg
  • Nederland
Delen op Facebook
Delen

Groepen van Arlette Daemen

 

De pagina van Arlette Daemen

Recente activiteiten

Arlette Daemen heeft een discussie toegevoegd aan de groep Tips 'n Trucs
Miniatuur

Welke uitdagingen ervaar je als ambtenaar of als leidinggevende in de overheid op het gebied van duurzame inzetbaarheid?

Duurzame inzetbaarheid is een breed begrip. Het behelst in grote lijnen dat je gedurende je gehele loopbaan gezond en met plezier waarde toevoegt aan de organisatie waarvoor je werkt en dat deze (vaak meerdere) organisaties dat faciliteren. Dit start op de eerste dag van je loopbaan en eindigt bij de pensioengerechtigde leeftijd.Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid, http://www.npdi.nl/, heeft een werkgroep in het leven geroepen die zich buigt over…See More
22 Sept 2015
Arlette Daemen is lid geworden van de groep van Anne-Marie IJsenbruk
Miniatuur

Tips 'n Trucs

Tips 'n trucs bevat informatie over hoe je Web 2.0 functies kunt gebruiken en toepassen in je eigen werkzaamheden. Deze groep start met algemene informatie over o.a. RSS, Bloggen, Social Networking, enz.
22 Sept 2015
Gilbert Sewnandan heeft een reactie achtergelaten voor Arlette Daemen
"Welkom bij het netwerk Arlette! Wat zijn je ervaringen met overheden en web 2.0? Struin rustig rond in de vele groepen of zoek naar discussies over onderwerpen die jij interessant vindt. Voeg je ook een foto toe en wat meer info over jezelf en je…"
8 Sept 2015
Arlette Daemen neemt mogelijk deel aan het evenement van Fia Sanders

Gratis webinar 'Gedrag veranderen met communicatie, dat kan beter!' in Achter je computer.

September 7 2015 vanaf 20.30 to 21.30
Waarom blijven mensen hun werk doen zoals ze altijd deden, ondanks alle overtuigingspogingen van het management? Waarom doet niemand mee aan de online discussie ondanks alle informatie over de voordelen? Waarom lopen bewonersbijeenkomsten vaak zo slecht af ondanks de uitstekende argumenten van de wethouder? Waarom is het zo moeilijk om mensen met informatie en argumenten te overreden om iets te gaan doen?Toch blijven we als communicatieadviseurs en beleidsmedewerkers steeds proberen mensen te…See More
7 Sept 2015
Arlette Daemen is nu lid van Ambtenaar 2.0
7 Sept 2015

Profielgegevens

Je bent
Geen ambtenaar
Bij wat voor soort organisatie werk je?
Geen (zelfstandig professional)
Organisatienaam:
ADDIC
Wat doe je daar?
Consultancy en coaching op het gebied van duurzame inzetbaarheid
Adres van je website:
http://addic.nl
Je Twitteradres (voorbeeld: http://twitter.com/davied):
http://addic01
Waarin ben jij ambtenaar 2.0?
Mijn missie is Vitale organisaties door vitale medewerkers. Ik neem een voorbeeldrol door me te blijven ontwikkelen en deel graag mijn kennis en ervaring.
Ambtenaar 2.0 is een platform. Wat wil je zelf bereiken via Ambtenaar 2.0?
Nog meer kennis en ervaring omtrent wat er speelt voor de ambtenaar en mijn kennis en ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit delen met eenieder die hier interesse in heeft.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Op 8 September 2015 om 20.46 zei Gilbert Sewnandan...

Welkom bij het netwerk Arlette! Wat zijn je ervaringen met overheden en web 2.0? Struin rustig rond in de vele groepen of zoek naar discussies over onderwerpen die jij interessant vindt. Voeg je ook een foto toe en wat meer info over jezelf en je werkzaamheden? In dit netwerk willen we open, transparant en zichtbaar zijn: we hopen dat je je kennis met ons wilt delen!

 
 
 

© 2017   Gemaakt door Davied.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden