Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Bert Waning
  • Man
  • Woerden, Utrecht
  • Nederland
Delen op Facebook
Delen

De vrienden van Bert Waning

  • Marieke van Leeuwen
  • Vanessa Simons-Kelly

Discussies van Bert Waning

ikbenwoerden.nl

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Marcel Krassenburg 14 Mrt 2011. 1 Beantwoorden

Sinds kort heeft de Gemeente Woerden een participatie side op internet: eParticipatie op www.ikbenwoerden.nl. Woerden moet bezuinigen en vraagt haarburgers om…Doorgaan

 

De pagina van Bert Waning

Recente activiteiten

Bert Waning heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
11 Mrt 2014
Bert Waning heeft gereageerd op blogbijdrage private internetten van Bert Waning
"Hallo Erik, In je reactie schrijf je dat je dus permanent je ip -adres moet afschermen. Kun je ons ook vertellen hoe je dat doet want zover ik weet is dit alleen mogelijk door te gaan zwerven over een hele trits van computers waardoor je onvindbaar…"
22 Mei 2013
Erik Jonker heeft gereageerd op blogbijdrage private internetten van Bert Waning
"Leuke tips, als je echt goed je privacy wilt beschermen moet je eigenlijk permanent je IP-adres afschermen. Niet alleen bij zoeken maar ook bij browsen/bezoeken van websites. Want zelfs al geef je overal fake namen en mailadressen op, bij het bezoek…"
22 Mei 2013
Bert Waning heeft gereageerd op blogbijdrage private internetten van Bert Waning
"Bedankt Davied voor je toevoegingen."
15 Mei 2013
Davied heeft gereageerd op blogbijdrage private internetten van Bert Waning
"Bert, interessante tips! Heel nuttig qua privacy, maar die naamgenerator is ook gewoon best grappig ;-) De zoekmachine is te vinden op https://www.ixquick.nl trouwens en de tijdelijke e-mailadressen op http://10minutemail.com"
15 Mei 2013
Vanessa Simons-Kelly en Bert Waning zijn nu bevriend
15 Mei 2013
Bert Waning posted a blog post

private internetten

 Scheelt ook veel gesnuffel in je prive internet gedrag:De zoekmachine "Ixquick" slaat geen gegevens zoals je ip adres op.Wil je niet je eigen e-mail adres te grabbel gooien? Gebruik "ten minute mail".Je adres gegevens beschermen? Gebruik:http://nl.fakenamegenerator.com/See More
15 Mei 2013
Bert Waning heeft gereageerd op discussie Helder schrijven samen aanpakken? van Angela van Son
"Hallo Wouter, Is het Ambtelijk Woordenboek als pdf beschikbaar? Vr.Gr. Bert"
25 Feb 2013
Ronald van Dolen is lid geworden van de groep van Bert Waning
Miniatuur

Handhaving

Groep om handhavers en toezichthouders up to date te houden met suggesties, ideeën en tips.See More
15 Mei 2012
Henny van Doorn is lid geworden van de groep van Bert Waning
Miniatuur

Handhaving

Groep om handhavers en toezichthouders up to date te houden met suggesties, ideeën en tips.See More
10 Apr 2012
Bert Waning heeft gereageerd op discussie Reactiemogelijkheid op gemeentelijke website van Debby Dekkers
"Hallo Debbie, De gemeente Woerden heeft iets dergelijks, kijk hiervoor WWW.WOERDENPANEL.NL Voor wat betreft de negatieve reacties, denk dan eerst "klagers heb je altijd en overal". Dat lucht al op! Vervolgens zijn naar mijn mening de…"
3 Mei 2011
Bert Waning heeft gereageerd op discussie Wensen voor de handleiding Ambtenaar 2.0 van Jeroen de Miranda in de groep Nieuwe leden: GO! Ambtenaar 2.0 groep voor nieuwe leden
"Hallo Jeroen, Zojuist aangeklikt op de handleiding en weer snel vertrokken. Ik zit niet te wachten op pulpreclame! Verder onduidelijk te lezen. Jammer. Vriendelijke groeten Bert Waning"
30 Mrt 2011
Bert Waning heeft gereageerd op discussie Bereiken burgers voor onderzoek eParticipatie van Maud Donders in de groep Nieuwe leden: GO! Ambtenaar 2.0 groep voor nieuwe leden
"Hallo Maud,   Kijk eens op www.ikbenwoerden.nl Vriendelijke groeten Bert waning"
18 Mrt 2011
Marcel Krassenburg heeft gereageerd op discussie ikbenwoerden.nl van Bert Waning
"@Bert Zoetermeer heeft net een ideeverzamelronde achter de rug. Ook via Internet en met lokale bijeenkomsten. Iets van 3000 ideeën. Jullie site ziet er prima uit. En netjes per categorie ideeën gepresenteerd. Goed gedaan. Ben benieuwd naar…"
14 Mrt 2011
Bert Waning heeft een discussie geplaatst

ikbenwoerden.nl

Sinds kort heeft de Gemeente Woerden een participatie side op internet: eParticipatie op www.ikbenwoerden.nl. Woerden moet bezuinigen en vraagt haarburgers om actiefideeën aan te dragen en te discussiëren. Leuk en energiek idee. Doe mee! We hebben al ruim 100 ideeën 'gescoord'!ikbenwoerden.nlBij onze gemeente nu al een succes! Zijn er andere gemeenten met soortgelijke initiatieven? Vriendelijke groetenBert WaningSee More
14 Mrt 2011
Bert Waning heeft een reactie achtergelaten voor Harry Engels
"Hallo Harry,   Ik heb de informatie doorgegeven aan onze juridisch adviseur Relalisatie en Beheer dhr D de Roock, tel. 0348 42 85 04. Verder kan ik je vertellen dat de afdeling informatie is begonnen met het K-MAXX systeem."
21 Feb 2011

Profielgegevens

Je bent
Ambtenaar
Bij wat voor soort organisatie werk je?
Gemeente
Organisatienaam:
Gemeente Woerden
Wat doe je daar?
Toezichthouder vergunningen en handhaving
Adres van je website:
http://www.woerden.nl
Ambtenaar 2.0 is een platform. Wat wil je zelf bereiken via Ambtenaar 2.0?
Ambtenaar 2.0 opzetten in de gemeentelijke organisatie.

De blog van Bert Waning

private internetten

Geplaatst op 15 Mei 2013 om 7.55 4 Opmerkingen

 Scheelt ook veel gesnuffel in je prive internet gedrag:

De zoekmachine "Ixquick" slaat geen gegevens zoals je ip adres op.

Wil je niet je eigen e-mail adres te grabbel gooien? Gebruik "ten minute mail".

Je adres gegevens beschermen? Gebruik:http://nl.fakenamegenerator.com/

cursusgeld

Geplaatst op 30 December 2010 om 14.30 7 Opmerkingen

De cursus ambtenaar 2.0 kost €420.- , een flink bedrag. Nu hebben wij als gemeente ambtenaren èèn groot probleem: alle gemeenten moeten bezuinigen. Gevolg is dus dat er voor dit soort cursussen vaak geen budget is.

Mijn stelling is: ER MOET EEN EXTRA BUDGET KOMEN WAARDOOR DE CURSUS AMBTENAAR 2.0 GRATIS IS.

Prikbord (3 commentaren)

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Op 21 Februari 2011 om 11.02 zei Harry Engels...

Beste Bert,

 

Ik had je onlangs een bericht gestuurd. Wat vond je ervan? Wat is je mening?

Op 7 Februari 2011 om 11.14 zei Harry Engels...

Beste Bert bedankt voor je reactie. Ik ben zelf oud opsporingsambtenaar (25 jaar politiedienst) en ben nu werkzaam bij het bedrijf Sigmax uit Enschede. Wij houden ons intensief bezig met de digitale mobiele handhaving.

Binnen een gemeente kan het proces van Handhaving & Toezicht en de administratieve afhandeling zeer complex zijn. Het bedrijf waarvoor ik werk heeft hiervoor een digitale oplossing genaamd CityControl. Dit systeem stelt je in staat het proces van Handhaving & Toezicht op het gebied van parkeren, milieu, BWT, RO, Openbare ruimte, Openbare orde, Brandveiligheid, Markten, etc. met de daarbij behorende administratie aanzienlijk te vereenvoudigen.

 

Met behulp van CityControl is het mogelijk om de handhaving binnen een gemeente volledig te digitaliseren. CityControl stelt je in staat om fiscale naheffingen uit te schrijven, handhaving op basis van APV feiten/het volledige feitenboekje te realiseren en stelt je tevens in staat de bestuurlijke boete of strafbeschikking digitaal af te handelen. Alle onderdelen zijn als losse module verkrijgbaar en je kunt als gemeente bijvoorbeeld kiezen om alleen de Strafbeschikking module (BSB module) te gebruiken. CityControl kan de boetegegevens probleemloos en foutloos aanleveren aan de Transactiemodule, het CJIB alsook aan het gebruikte financiële pakket binnen een gemeente. CityControl ondersteunt de BOA met behulp van software voor het automatisch scannen van nummerborden en parkeervergunningen en automatische bevragingen naar GBA en RDW, zodoende zijn foutloze bonnen op te stellen en wordt de handhaver maximaal ondersteunt bij het uitvoeren van zijn taken. Dit ter info.

Op 13 December 2010 om 11.29 zei Anja...
Van harte welkom bij het netwerk van Ambtenaar 2.0, leuk dat je je aansloot. Het is prettig voor de andere leden wanneer je je profiel nog even aanvult met een foto. Wil je weten hoe je hier aan de slag kunt gaan, kijk dan eens in de groep Ambtenaar 2.0 voor nieuwe leden (of word er lid van, bijvoorbeeld om vragen te stellen aan leden die hier al langer actief zijn). Ook nodig ik je uit de Agenda te bekijken (Open Koffie is een echte aanrader) en zelf eventuele interessante evenementen aan te vullen.
 
 
 

© 2017   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden