Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Maarten Freriks
  • Man
  • Delft
  • Nederland
Delen op Facebook
Delen

De vrienden van Maarten Freriks

  • Femke
  • Gert-Willem van Mourik

Groepen van Maarten Freriks

Discussies van Maarten Freriks

Welke coalitie heeft jou voorkeur?

Started 7 Jun 2010 0 Antwoorden

Woordgebruik zegt veel over waar mensen aan denken, wat ze belangrijk vinden en waar ze voor staan. Vanuit dit oogpunt zijn op politiekdebat.ning.com de…Doorgaan

 

De pagina van Maarten Freriks

Recente activiteiten

Maarten Freriks heeft een discussie geplaatst

Welke coalitie heeft jou voorkeur?

Woordgebruik zegt veel over waar mensen aan denken, wat ze belangrijk vinden en waar ze voor staan. Vanuit dit oogpunt zijn op politiekdebat.ning.com de verkiezingsprogramma's van alle partijen omgezet in een zogenaamde tagcloud, wat weergeeft welke woorden het meest gebruikt worden. Des te vaker het woord voorkomt in het verkiezingsprogramma, des te groter het woord in de tagcloud.Er is een tagcloud gemaakt van…See More
7 Jun 2010
Maarten Freriks en Gert-Willem van Mourik zijn nu bevriend
7 Jun 2010
Maarten Freriks is lid geworden van de groep van Ramon de Louw
Miniatuur

Open Overheid

‘Open Overheid’ is een overheid die informatie vrij en toegankelijk beschikbaar maakt. Dit forum is bedoeld om verder te onderzoeken hoe in de Nederlandse context ‘Open Overheid’ ingevuld kan worden.
7 Jun 2010

Profielgegevens

Organisatienaam:
IDplein
Wat doe je daar?
Als directeur van IDplein heb ik veel te maken met de overheid, die onze belangrijkste opdrachtgever is. Daarnaast is het netwerken zo'n beetje de rode draad in mijn leven.
Adres van je website:
http://politiekdebat.ning.com
Waarin ben jij ambtenaar 2.0?
Een deel van IDplein opereert als netwerkorganisatie met ruim 150 zelfstandigen. Ook daarbij zetten we 2.0 middelen in om de contacten te onderhouden en kennis uit te wisselen. Daarnaast heb ik aan de wieg gestaan van digitale netwerken zoals www.theaternetwerk.nl.
Onlangs heb ik het idee opgepakt om een netwerk op te zetten waar politiek geïnteresseerden vanuit alle geledingen en "gezindten" elkaar kunnen treffen en ideeën kunnen uitwisselen, over de grenzen van partijen heen. Het platform hiervoor is http://politiekdebat.ning.com.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Op 24 Januari 2010 om 15.23 zei Maarten Freriks...
Als directeur van IDplein heb ik veel te maken met de overheid, die onze belangrijkste opdrachtgever is. Daarnaast is het netwerken zo'n beetje de rode draad in mijn leven. Een deel van IDplein opereert als netwerkorganisatie met ruim 150 zelfstandigen. Ook daarbij zetten we 2.0 middelen in om de contacten te onderhouden en kennis uit te wisselen. Daarnaast heb ik aan de wieg gestaan van digitale netwerken zoals www.theaternetwerk.nl.
Onlangs heb ik het idee opgepakt om een netwerk op te zetten waar politiek geïnteresseerden vanuit alle geledingen en "gezindten" elkaar kunnen treffen en ideeën kunnen uitwisselen, over de grenzen van partijen heen. Het platform hiervoor is http://politiekdebat.ning.com.
Ik nodig alle politiek geïnteresseerde ambtenaren 2.0 uit daar eens een kijkje te nemen.
Op 23 Januari 2010 om 20.12 zei Davied...
Dag Maarten, welkom op Ambtenaar 2.0. Zou je iets meer over jezelf kunnen vertellen en wat je met Ambtenaar 2.0 hebt? Dat maakt het gesprek makkelijker. Alvast dank!
Davied
 
 
 

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden