Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Merel van den Berg
  • Vrouw
  • Amsterdam
  • Nederland
Delen op Facebook
Delen

De vrienden van Merel van den Berg

  • Gilbert Sewnandan

Groepen van Merel van den Berg

 

De pagina van Merel van den Berg

Recente activiteiten

Merel van den Berg heeft gereageerd op discussie Heeft jouw organisatie een visie op digitale dienstverlening? van Gilbert Sewnandan
"Hoi Gilbert, heb je er wel eens over nagedacht dat digitale dienstverlening ook zeer goed via een krachtig middel zoals social media zou kunnen verlopen? Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van vragen via Twitter. Ook kunnen interne social media…"
21 Jul 2015
Gilbert Sewnandan en Merel van den Berg zijn nu bevriend
7 Jul 2015
Merel van den Berg posted a blog post

Vind ik leuk? Vind ik waardevol! 6 killer tips voor premier Rutte’s volgende Facebook sessie

Leuk en voor herhaling vatbaar zo evalueerde Premier Rutte de vraag en antwoord sessie over het kabinetsbeleid van vorige week op zijn persoonlijke Facebook pagina. Voordat er een herhaling wordt ingezet van een dergelijke sessie is het een stuk interessanter om te evalueren of de sessie niet alleen leuk maar ook effectief is geweest. Rutte geeft zelf aan dat het onmogelijk was om alle vragen te beantwoorden. De sessie leverde 1700 vragen van burgers tegenover een schamele 22 antwoorden van de…See More
7 Jul 2015
Merel van den Berg is lid geworden van de groep van Pierre Deen
Miniatuur

Participatie 2.0

Door een goed gebruik van sociale media kan de overheid een platform bieden waar burgers en ambtenaren samenwerken aan het vormen van beleid. Deze groep dient voor het uitwisselen van kennis en ervaringen over Participatie 2.0.
7 Jul 2015
Merel van den Berg vond Pierre Deen's groep Participatie 2.0 leuk
7 Jul 2015
Merel van den Berg heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
7 Jul 2015
Gilbert Sewnandan heeft een reactie achtergelaten voor Merel van den Berg
"Welkom bij het netwerk Merel! Wat zijn je ervaringen met overheden en web 2.0? Struin rustig rond in de vele groepen of zoek naar discussies over onderwerpen die jij interessant vindt. Voeg je ook een foto toe en wat meer info over jezelf en je…"
6 Jul 2015
Merel van den Berg is nu lid van Ambtenaar 2.0
2 Jul 2015

Profielgegevens

Je bent
Geen ambtenaar
Bij wat voor soort organisatie werk je?
Bedrijf
Organisatienaam:
OrangeTrail
Wat doe je daar?
Ik specialiseer mij in het realiseren van het potentieel van sociale technologie voor gemeentes en andere overheidsorganisaties. Ik richt me daarbij vooral op het verbeteren van samenwerking en communicatie tussen overheden en burgers. Sociale media zien we hierbij als krachtige instrumenten in een groter proces van verandering. Als middel, niet als doel.
Adres van je website:
http://OrangeTrail.com
Je Twitteradres (voorbeeld: http://twitter.com/davied):
http://mrlvandenberg
Ambtenaar 2.0 is een platform. Wat wil je zelf bereiken via Ambtenaar 2.0?
Ik zou graag ervaringen uitwisselingen met betrekking tot burger initiatieven waarbij gebruikt wordt van social media. Ben erg benieuwd naar successtories maar ook naar verhalen waar nog ruimte voor verbetering is.

De blog van Merel van den Berg

Vind ik leuk? Vind ik waardevol! 6 killer tips voor premier Rutte’s volgende Facebook sessie

Geplaatst op 7 Juli 2015 om 12.30 0 Opmerkingen

Leuk en voor herhaling vatbaar zo evalueerde Premier Rutte de vraag en antwoord sessie over het kabinetsbeleid van vorige week op zijn persoonlijke Facebook pagina. Voordat er een herhaling wordt ingezet van een dergelijke sessie is het een stuk interessanter om te evalueren of de sessie niet alleen leuk maar ook effectief is geweest. Rutte geeft zelf aan dat het onmogelijk was om alle vragen te beantwoorden. De sessie leverde 1700 vragen van burgers tegenover een schamele 22 antwoorden van…

Doorgaan

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Op 6 Juli 2015 om 15.05 zei Gilbert Sewnandan...

Welkom bij het netwerk Merel! Wat zijn je ervaringen met overheden en web 2.0? Struin rustig rond in de vele groepen of zoek naar discussies over onderwerpen die jij interessant vindt. Voeg je ook een foto toe en wat meer info over jezelf en je werkzaamheden? In dit netwerk willen we open, transparant en zichtbaar zijn: we hopen dat je je kennis met ons wilt delen!

 
 
 

© 2017   Gemaakt door Davied.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden