Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Robert Vos
  • Man
  • Utrecht,Utrecht
  • Nederland
Delen op Facebook
Delen

De vrienden van Robert Vos

  • Jochem Oostveen
  • Arnaud Disberg
  • Jakobien Groeneveld
  • Remco Rekoert

Discussies van Robert Vos

KCC: Hoe breng je structuur aan in de aansluiting van nieuwe afdelingen en wat is daarvoor nodig?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Hans Overbeek 13 Feb 2011. 1 Beantwoorden

Sinds een maand draait het KCC in Leusden op volle toeren en ik kan met een gerust hart zeggen dat het zeer goed bevallen is om voor een gefaseerde, op maat gemaakte aanpak te kiezen. Op dit moment…Doorgaan

Tags: Dienstverlening, KCC

 

De pagina van Robert Vos

Recente activiteiten

Hans Overbeek heeft gereageerd op discussie KCC: Hoe breng je structuur aan in de aansluiting van nieuwe afdelingen en wat is daarvoor nodig? van Robert Vos
"Heb je ook al op de Antwoord community gekeken? https://www.antwoordcommunity.nl/"
13 Feb 2011
Robert Vos heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
8 Feb 2011
Robert Vos heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt
8 Feb 2011
Robert Vos heeft een discussie geplaatst

KCC: Hoe breng je structuur aan in de aansluiting van nieuwe afdelingen en wat is daarvoor nodig?

Sinds een maand draait het KCC in Leusden op volle toeren en ik kan met een gerust hart zeggen dat het zeer goed bevallen is om voor een gefaseerde, op maat gemaakte aanpak te kiezen. Op dit moment verzorgen we als KCC alleen de generieke informatievoorziening voor de afdeling publiekszaken en in 2011 zullen daar een aantal afdelingen aan toe worden gevoegd.Daarover wil ik jullie allen het volgende voorleggen: per afdeling verschilt de diversiteit aan informatie en daarmee de inhoudelijke taak…See More
8 Feb 2011
Robert Vos is lid geworden van de groep van Davied
Miniatuur

Kennisgroep Beleid en wetgeving 2.0

Hoe ziet een open beleids- of wetgevingsproces er in de toekomst uit? Deze groep is voor mensen die daarover ervaringen willen uitwisselen en meedenken. Leden van deze groep worden ook uitgenodigd voor bijeenkomsten.
9 Sept 2010
Robert Vos en Remco Rekoert zijn nu bevriend
9 Sept 2010
Arnaud Disberg en Robert Vos zijn nu bevriend
7 Sept 2010
Remco Rekoert heeft een reactie achtergelaten voor Robert Vos
"Hoi Robert, Als (vervangend) beheerder heet ik bijzonder hartelijk welkom op Burgerzaken 2.0. Zoals je wellicht hebt gezien voorziet deze site in heel veel mogelijkheden voor o.a. Burgerzaken mensen. Ik hoop dat het je een positieve bijdrage kan…"
16 Aug 2010
Robert Vos neemt deel aan het evenement van Benno Born
Miniatuur

Burgerlink congres: 'Burger Bewust' in De Doelen

Oktober 14 2010 vanaf 10.00 to 17.00
Burgerlink bevordert dat burgers de kans krijgen om op eigentijdse wijze mee te doen aan het verbeteren van de overheid. Een overheid die gaat voor een meer klantgerichte dienstverlening en een transparanter democratisch proces. Er wordt door Burgerlink terug- en vooruit gekeken. Wat moet de nieuwe beleidsinzet zijn?Een plenair programma, veel interactieve workshops, 'de Prijs voor het Beste Kwaliteitshandvest 2010' en 'de eParticipatie Award 2010' en een markt met praktijktoepassingen, vol…See More
27 Jul 2010
Robert Vos is lid geworden van de groep van Eric Gubbels
Miniatuur

Burgerzaken 2.0

Dit is een plek voor het uitwisselen van ideeen over toepassing van ambtenaar 2.0 bij burgerzaken
14 Jul 2010
Hoda Kasmi heeft een reactie achtergelaten voor Robert Vos
"Hallo Robert, Heb je gezien dat er ook een groep burgerzaken 2.0 is? Is dat misschien wat voor jou? Zo ja, dan kun je je aanmelden door naar de pagina van de groep te gaan en daar op het plusje rechtsboven te klikken. Wil je weten hoe je hier aan…"
17 Mei 2010
Robert Vos is lid geworden van de groep van Monique Roosen
Miniatuur

Dienstverlening2.0

Hoe kunnen we door inzet van 2.0 de dienstverlening aan burgers verbeteren.See More
14 Mei 2010
Robert Vos is nu lid van Ambtenaar 2.0
14 Mei 2010

Profielgegevens

Je bent
Geen ambtenaar
Bij wat voor soort organisatie werk je?
Bedrijf
Organisatienaam:
New Public @ Gemeente Utrecht
Wat doe je daar?
Ik volg het traineeship Overheid 2.0 bij New Public dat volledig gericht op de veranderende overheidsorganisatie. Het nieuwe werken, nieuwe media, nieuwe structuren en vooral nieuwe ideeen staan hierin centraal. Momenteel werk ik als projectleider KCC voor de gemeente Leusden en die plek biedt mij de mogelijkheid om de uitdagingen van dichtbij mee te maken.
Je Twitteradres (voorbeeld: http://twitter.com/davied):
http://twitter.com/robertvos
Waarin ben jij ambtenaar 2.0?
2.0 betekend voor mij het zo effectief mogelijk inzetten van nieuwe media in het dagelijks leven. Ook in mijn werk wil ik zien en leren hoe ik de mogelijkheden die er liggen zo goed mogelijk in kan zetten.
Ambtenaar 2.0 is een platform. Wat wil je zelf bereiken via Ambtenaar 2.0?
Het is voor mij een manier om te leren. Ik ben pas afgestudeerd en kom naar alle waarschijnlijkheid terecht binnen een overheidsorganisatie. Dit platform geeft me de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste ideeen en die kennis kan ik later goed gebruiken.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Op 16 Augustus 2010 om 9.30 zei Remco Rekoert...
Hoi Robert,
Als (vervangend) beheerder heet ik bijzonder hartelijk welkom op Burgerzaken 2.0. Zoals je wellicht hebt gezien voorziet deze site in heel veel mogelijkheden voor o.a. Burgerzaken mensen. Ik hoop dat het je een positieve bijdrage kan bieden /ervan krijgt. Ik weet niet hoe je aanmelding bij Burgerzaken 2.0 precies is gagaan. Maar ik krijg van het weekend pas een bericht dat jij je hebt aangemeld. Terwijl ik op je pagina zie dat je al vanaf 14 juli lid bent. Maar ook dat je eingelijk nog niet bent welkom geheten door Buza 2.0. IDus bij deze dan ook namens Burgerzaken 2.0. van harte welkom!
Remco
Op 17 Mei 2010 om 10.08 zei Hoda Kasmi...
Hallo Robert,

Heb je gezien dat er ook een groep burgerzaken 2.0 is? Is dat misschien wat voor jou? Zo ja, dan kun je je aanmelden door naar de pagina van de groep te gaan en daar op het plusje rechtsboven te klikken.
Wil je weten hoe je hier aan de slag kunt gaan: kijk dan eens in deze groep, je kunt bijvoorbeeld ook vragen stellen aan leden die hier al langer actief zijn. Je kunt uiteraard ook op een discussie reageren of en nieuwe discussie toevoegen. Kortom, genoeg te beleven.
Wij wensen je veel plezier.

Groetjes

Hoda
 
 
 

© 2017   Gemaakt door Davied.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden