Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Wiebe Lim
  • Man
  • utrecht
  • Nederland
Delen op Facebook
Delen

De vrienden van Wiebe Lim

  • Anton Ike
  • Ramon de Louw
  • Davied
 

De pagina van Wiebe Lim

Recente activiteiten

Wiebe Lim heeft gereageerd op blogbijdrage Een logo voor Pleio van Davied
"Voor een moderne uitstraling de onderste links blauw/blauw(met zwarte leeuw). Of de onderste blauw/blauw met oranje leeuw. Zijn toch frisse en vlotte kleuren. Grijs of zwart zal ik niet doen, beetje somber en komt zakelijk over. Bovendien heb je met…"
5 Nov 2010
Wiebe Lim heeft een reactie achtergelaten voor Anton Ike
"Hoi Anton, Zag toevallig op dit netwerk jouw naam en dacht he die ken ik toch? Hoe gaat het bij de gemeente Ede? Hoop dat alles goed gaat. Hoorde van Judith Schillings dat jullie Het Nieuwe werken al hebben ingevoerd. Zijn jullie al gevorderd met…"
26 Jul 2010
Wiebe Lim is lid geworden van de groep van Jeroen de Miranda
Miniatuur

Vraagbaak voor het Ambtenaar 2.0 weblog

Dit is een vraagbaak voor het Ambtenaar 2.0 weblog. Als je wilt weten hoe iets werkt, of als je een wens hebt (extra functie, oplossen van een fout, etc): plaats dat dan in deze groep. Ik probeer zoveel mogelijk een reactie te geven!
30 Jun 2010
Wiebe Lim heeft gereageerd op discussie Hoe werken we over 10 á 15 jaar? Een voorzet van Rob Oele in de groep Visie web 2.0 en de overheid
"Denk dat de termijn van 10 a 15 jaar wel realistisch is. Wat je nu ziet, is dat burgers meer via intra of internet bij de overheid komen. Langzaam worden wereldwijde netwerken opgezet waar iedereen bijkan en dit ook deelt. Steeds vaker worden er…"
27 Jun 2010
Wiebe Lim is lid geworden van de groep van Davied
Miniatuur

Visie web 2.0 en de overheid

Wat betekent web 2.0 en de overheid? Op welke terreinen zal de overheid, intern en extern, veranderen door web 2.0? Word lid van deze groep (zie rechts) en schrijf mee aan deze visie op web 2.0 en de overheid.
27 Jun 2010
Wiebe Lim heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt
21 Jun 2010
Robert ten Hooven heeft een reactie achtergelaten voor Wiebe Lim
"Beste Wim, Welkom bij ambtenaar 2.0. Heb je een foto voor in je profiel beschikbaar. Misscien kun je ook iets vertellen wat je ervaringen zijn met web 2.0 en hoe jij ambtenaar 2.0 bent of wat je nodig hebt dat te worden. Hartelijke Groeten, Robert"
21 Jun 2010
Wiebe Lim heeft gereageerd op groep Het Nieuwe Werken Ambtenaar voor de toekomst van Nelly Spanjersberg
"Bij de gemeente Utrecht hebben ze het over de invoering van Het Nieuwe Werken. Heb al de website gelezen, maar wordt er niet echt wijzer van. Waar kan ik een duidelijk beeld krijgen van Het Nieuwe Werken?? Zijn er suggesties?"
20 Jun 2010
Wiebe Lim heeft gereageerd op discussie Wat verwacht Ambtenaar2.0 van het informatiebeheer in de organisatie? van jack karelse
"Vaak is bij DIV het informatiebeheer 2.0 nog niet eens begonnen. Men werkt nog op de oude traditionele manier(papier). Alleen al het digitaliseren van documenten, het koppelen en opslaan van dit in een DMS levert al veel vragen op. Van ambtenaar 2.0…"
20 Jun 2010
Wiebe Lim is lid geworden van de groep van Nelly Spanjersberg
Miniatuur

Het Nieuwe Werken Ambtenaar voor de toekomst

Wat is het nieuwe werken en hoe kunnen andere manieren van werken worden ingezet om ambtenaren zo optimaal mogelijk te laten presteren?See More
20 Jun 2010
Wiebe Lim is nu lid van Ambtenaar 2.0
20 Jun 2010

Profielgegevens

Je bent
Ambtenaar
Organisatienaam:
gemeente Utrecht
Wat doe je daar?
allround medewerker Div

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Op 21 Juni 2010 om 9.35 zei Robert ten Hooven...
Beste Wim,
Welkom bij ambtenaar 2.0. Heb je een foto voor in je profiel beschikbaar. Misscien kun je ook iets vertellen wat je ervaringen zijn met web 2.0 en hoe jij ambtenaar 2.0 bent of wat je nodig hebt dat te worden.
Hartelijke Groeten,
Robert
 
 
 

© 2017   Gemaakt door Davied.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden