Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Voor de vierde keer gaat de Ambtenaar 2.0 Dag plaats vinden. Een netwerkdag vol met workshops en ontmoetingen. In 2013 gaan we een nieuwe uitdaging aan: twee locaties! Op 6 februari is de Ambtenaar 2.0 Dag in het provinciehuis van Overijssel in Zwolle en in het stadhuis van Rotterdam. 

Twee locaties vraagt dat er duidelijk een thema is zodat je goed kunt kiezen. In ieder geval is dat het nieuwe boek van Davied 'Wij, de overheid'. Ofwel, hoe kan slim kennis worden gedeeld, samengewerkt om de overheid beter te laten functioneren. In een Yamjam gaan we dit thema verder uitwerken, zodat Zwolle en Rotterdam ieder een eigen inkleuring krijgen op 6 februari. 

Workshops

We maken deze dag met elkaar. Wil je een workshop geven? Laat het dan weten, via deze blog of via de Pleio-groep.  iedere keer weer staan we versteld hoeveel kennis er in het netwerk van Ambtenaar 2.0 aanwezig is. 

Meehelpen

Zoals ieder jaar is het principe van organiseren: zie je dat er wat moet gebeuren? Handen uit de mouwen en help mee. Je kunt je aansluiten bij de Pleio-werkgroep om te zien wat er al geregeld is en mee te doen. Als er een onderwerp voorbij komt waar even over gebrainstormd moet worden, komt er een Yamjam in de Ambtenaar 2.0 groep op Yammer. 

Aanmelden om deel te nemen kan vanaf januari. 

Weergaven: 2481

Opmerking

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Reactie van Linda van der Wal op 16 Januari 2013 op 8.17

Ik wil graag een workshop geven over Mindset 2.0. Mobiliteit vraagt veel van onze flexibiliteit. Mindset is op de achtergrond de factor die maakt of we van de kansen kunnen profiteren lof vastzitten in een veld van belemmeringen. Het interessante is dat je je mindset kunt veranderen door gebruik te maken van de inzichten uit de positieve psychologie. Ik hoor graag of ik hiermee een bijdrage aan de dag mag leveren.

Reactie van Jan van der Ploeg op 15 Januari 2013 op 9.54

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden