Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Ben jij die vrije-uitloop-ambtenaar of zelfstandig professional met hart voor de publieke zaak?

Binnen de overheid is een trend gaande van flexibilisering van arbeidsrelaties, een ondernemender houding van ambtenaren en behoefte om op nieuwe manieren een bijdrage te leveren aan de publieke zaak. Deze trend hebben we samengevat onder de noemer Publiek Ondernemerschap. 

Publieke Ondernemers hebben deze trend voor jou gezet, als de pioniers van het concept Zelfstandig Publiek Professional (ZPP). Visievorming op het onderwerp heeft de oprichters van Publieke Ondernemers via verschillende wegen gebracht bij de Proeftuin Vernieuwende Arbeidsrelaties van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Dit heeft hen een berg aan kennis en ervaring opgeleverd, waarmee ze de ideeën verder hebben vormgegeven. Dat heeft geresulteerd in het netwerk en aanbod van diensten van PUblieke Ondernemers, waar zowel publieke professionals als overheden van kunnen profiteren.

Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Op 25 september a.s. organiseren wij onze eerste bijeenkomst! Hiermee markeren we de start van ons netwerk. Een memorabel moment dat je als ondernemende ambtenaar of zelfstandige met een hart voor de publieke zaak niet wil missen. Kom jij naar onze eerste bijeenkomst? Meld je dan aan op onze website www.publiekeondernemers.nl

Ben je niet in de gelegenheid om op 25 september aanwezig te zijn? Kom dan naar een van onze andere netwerkbijeenkomsten (eerstvolgende is op 10 december a.s.), maar wij zijn ook aanwezig op Ambtenaar2.0-dag in het provinciehuis te 's-Hertogenbosch op 9 oktober a.s.

Onze workshop heeft de titel 'Van dikke stront naar vette shit'! Be there!!!

Weergaven: 156

Opmerking

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden