Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Ik ben altijd blij als de dag van de verkiezingen is aangebroken. Dit is dan een dag van (min of meer) rust voor mij. Want nu kan ik er echt niets meer aan doen. Nu ben ik afhankelijk van anderen. Als alles goed is georganiseerd, is het vandaag geen drukke dag. Vragen van stembureauleden krijg je wel. Vragen waarvan zij eigenlijk het antwoord al weten omdat dit behandeld is tijdens de voorlichting. Zij zijn meer op zoek naar een bevestiging of hebben tijdens de voorlichting niet goed opgelet. Zoals altijd komen de meeste vragen van(dezelfde) mensen die de voorlichting niet hebben bijgewoond omdat zij "alles" toch wel weten.

Vanavond is het een ander verhaal. Dan wordt het wel drukker. Maar als het gaat zoals voorgaande keren heb ik goede hoop. Hoewel er altijd onverwachte dingen kunnen gebeuren. Ik ben wel benieuwd hoe de placemat is bevallen. De vorige keer heb ik deze ook gebruikt maar deze keer is het hopelijk verbeterd. De placemat dient als hulpmiddel voor de stembureauleden tijdens de gehele dag, bij het inpakken, tekenen van verklaringen en invullen van het procesverbaal.

Ik ben ook wel weer blij als morgen in Den Helder alles weer wordt goedgekeurd. Kan ik me weer op andere (leuke) zaken richten.

Remedvo

Weergaven: 13

Opmerking

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden