Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Hulp gevraagd bij invulling nieuw boek

Binnenkort gaat mijn onderzoek naar het gebruik van sociale media door gemeenten weer van start! Alweer voor de derde keer.. Dit jaar in samenwerking met How About You en OBI4WAN. Om het onderzoek heen wil ik weer een boek samenstellen met interessante onderwerpen.

Mijn vraag aan jullie is: welke onderwerpen moeten aan bod komen? Waar worstelen gemeenten mee t.a.v. nieuwe media? En dat mag heel breed zijn. Van apps, tot gamification en natuurlijk heel plat: webcare implementeren. En als je iemand kent die over jouw onderwerp heel goed een hoofdstuk zou kunnen schrijven, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag!

Weergaven: 178

Opmerking

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Reactie van David Kok op 16 Juli 2013 op 9.34

Hoi Lidwien, lijkt me een heel goed plan! Vind je het leuk om een keer naar je oude werkplek toe te komen? :-) Mijn agenda is nog vrij leeg!

Reactie van Lidwien Venselaar op 15 Juli 2013 op 10.12

hi David, het lijkt mij leuk om hier aan mee te werken.. Zie even niet op welk punt. Eens over hebben?

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden