Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

DocsToGo is een krachtige cross-platform app waarmee je al je zakelijke bestanden kunt inzien en bewerken op je iPad of je iPhone (of elke andere smartphone). Dankzij de DataViz' InTact Technology blijven bewerkingen op de iPad in Word, Excel of Powerpoint bewaard in het originele format, zodat je de bewerkte bestanden moeiteloos kunt openen op een Windows pc of een Mac. Geen van je Office-bestanden wordt corrupt door bewerking in DocsToGo voor de iPad. Een rustig gevoel. En dankzij de ingebouwde Apple viewing technologie is het bekijken van foto-bestanden, pdf-bestanden of iWork-bestanden (Pages, Numbers en Keynote) eveneens een makkie. Ik werk nu een klein jaar met DocsToGo en ik vind het een uitkomst. Alles wat ik nodig heb voor mijn werk direct onder het bereik van mijn vingertoppen. En vervolgens gemakkelijk gesynchroniseerd met eerdere versies van het bestand op andere locaties. Laten we eens kijken naar de uitgebreide mogelijkheden van DocsToGo.

Microsoft Word 
Bekijk, maak of bewerk Word-documenten vanaf je iPad op elke plaats en elk gewenst tijdstip. Redigeer andermans documenten en update al je bestanden zoals je dat in Word gewend bent. DocsToGo werkt in ‘landscape’ en op staand format. Afbeeldingen, grafieken en foto’s in de Word-documenten worden weergegeven en je kunt je bestanden beveiligen met een wachtwoord.


Microsoft Excel 
Bekijk, maak of bewerk Excel-documenten vanaf je iPad op elke plaats en elk gewenst tijdstip. DocsToGo ondersteunt Excel 2007/2010 en is voorzien van tal van weergave-opties, kolommen bevriezen, cellen selecteren met een aanraking van het scherm, 111 van de meest gebruikte rekenformules en alle opmaakmogelijkheden die Excel ook biedt. Afbeeldingen, grafieken en foto’s in de Excel-documenten worden weergegeven en je kunt je bestanden beveiligen met een wachtwoord.

Microsoft PowerPoint (alleen bij 'Documents To Go Premium')
Bekijk, maak of bewerk Powerpoint-documenten vanaf je iPad op elke plaats en elk gewenst tijdstip. DocsToGo ondersteunt Powerpoint 2007/2010. Met gesproken notities, last-minute veranderingen, herstel van dia-volgorde: alles via aanrakingen op het scherm van de iPad. Waar en wanneer je wilt, kun je starten met een nieuwe presentatie, die je vervolgens afrondt vanachter de desktop pc of Mac.


Online/Cloud Documents Support (alleen bij 'Documents To Go Premium')
Download, bekijk en maak of bewerk bestanden uit Google Docs, Box.net, Dropbox, MobileMe iDisk of SugarSync direct in DocsToGo. Alle wijzigingen kunnen worden bewaard in de ‘cloud’ en die synchronisatie zorgt altijd en overal voor de laatste versie van je documenten. Je kunt zelfs nieuwe documenten aanmaken en ze rechtstreeks uploaden naar je cloud-account.

iPad/iPhone 4/iOS 4 Extra’s
DocsToGo is een universele applicatie die je kunt installeren op je iPhone, iPod Touch of iPad. Maar DocsToGo heeft ook een aantal unieke mogelijkheden exclusief voor de iPad, iPhone 4 of het iOS 4 besturingssysteem. Zo ondersteunt DocsToGo ‘iTunes File Sharing’, waardoor je gemakkelijk bestanden kan verplaatsen tussen je apparaat en je desktop. DocsToGo ondersteunt bovendien ‘inter-application document sharing’, zodat je Mail app bijlagen in je mail rechtstreeks in DocsToGo kan openen. Deze service werkt met vrijwel elke e-mail provider, Microsoft Exchange, MobileMe, Gmail, Yahoo! Mail, AOL, etc.

Desktop software voor synchronisatie 
Windows en Macintosh gebruikers kunnen de (gratis) DocsToGo desktop software downloaden waarmee een synchronisatie van bestanden in twee richtingen mogelijk wordt via een draadloze wifi-verbinding. Alle laatste wijzigingen in een bestand worden automatisch gesynchroniseerd met eerdere versies van dat bestand. Het maakt niet uit waar het bestand staat, op je iPad, je iPhone of op je desktop pc of Mac.

DocsToGo, beste zakelijke app van het jaar 2009, is voor € 7,99 verkrijgbaar in de App Store. De Premium versie kost € 11,99. Waar hebben we het over, bij zo'n krachtig stukje software dat je zakelijke productiviteit op geweldige wijze ondersteunt.

Weergaven: 2032

Opmerking

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden