Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Lokie, snel overzicht in flexibele werkplekken op je route

Nieuwsgierig rijd ik het terrein van de Leerfabriek in Oisterwijk op. Deze plek staat sinds kort op Lokie.nl en mijn ervaring om hier te ‘flexen’ is nieuw. Ook voor mijn gesprekspartner. Met hem zocht ik een locatie om twee uur te overleggen, met wifi én lekkere koffie. Een plek tussen Rotterdam, ’s Hertogenbosch en Zenderen. Waar vind je die?

Die vraag kwam in de afgelopen jaren regelmatig terug. Waar zitten die fijne gratis locaties met koffie, wifi en geschikt om je laptop open te slaan of een (zakelijk) gesprek te houden? We, Klaas-Jan Molendijk, Peter Oskam en ondergetekende, reizen veel door het land en hebben geen vaste werkplekken of kantoor. Bij flexwerken of Het Nieuwe Werken wordt vaak aan thuiswerken gedacht. Soms is ook dát niet de inspirerende (of rustige) plek die je nodig hebt.

De wens om een overzicht groeide. Niet alleen bij ons, maar ook in onze omgeving. Vorig jaar ontstond het idee om onze krachten en kennis te bundelen en gewoon te gaan doen. Voor ons zelf en voor anderen. Zo is Lokie ontstaan. Drie ondernemende types, zonder verdienmodel, maar met de drive om te delen en te laten groeien door en voor andere flexibele werkers.

Waar een wil is, is een weg. Per 1 maart staat de website en sinds deze week is Lokie ook als app voor Iphone en Android beschikbaar. Je kunt in Lokie op locaties zoeken, details bekijken, navigatie starten, locaties toevoegen en beoordelen.

Geen abonnementen of reclameboodschappen. Voor ons zit de winst in het zien groeien van de plekken. Het ontdekken van nieuwe locaties. Zoals die in Oisterwijk; geschikt om te werken en te genieten van de wijze waarop gebruik wordt gemaakt van de historie en industrieel vastgoed. Zo zijn er nog vele mooie andere flexplekken in heel Nederland te vinden in de stad, bos of op bijzondere plekken.

Tref je de jouwe niet aan? Voel je dan vooral vrij om ze toe te voegen.

Naast de app kun je Lokie bereiken via de website www.lokie.nl

Inspiratie over plekken en flexibel werken delen we ook via Facebook  https://www.facebook.com/lokie.nl  , Twitter @LOKIE_NL ,Instagram LOKIE.NL en de Lokie pagina op LinkedIn.

Voor Android is de app via onderstaande link direct te benaderen:

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.gonative.android.l...

 

Voor Apple gebruikers: https://itunes.apple.com/nl/app/lokie/id1097383988?l=nl&ls=1&am...    

Weergaven: 148

Opmerking

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Reactie van Ellen van Bodegom op 11 April 2016 op 10.48

Hallo, ik kreeg de melding dat de link naar Android niet werkt. Hierbij de goede link: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.gonative.android.l... 

Hartelijke groet.

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden