Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Stichting Ambtenaar 2.0 zoekt nieuwe bestuursleden

De stichting Ambtenaar 2.0 bestaat sinds juli 2009 en is opgericht om ondersteunende activiteiten voor het netwerk (financieel) mogelijk te maken. We zoeken nu enkele nieuwe enthousiaste bestuursleden. Heb je belangstelling hiervoor? Stuur me dan een bericht.

Het netwerk is volop in beweging. Naast de community via deze website, zien we veel reuring via het twitternetwerk en zoeken ambtenaren 2.0 elkaar regelmatig op. Ook beginnen we vragen te krijgen over de volgende Ambtenaar 2.0 Dag. Niet alleen is er een mooie locatie aangeboden, we kregen ook al workshopaanbod binnen.

Wellicht is het voor bezoekers van deze site niet direct zichtbaar, maar op de achtergrond helpen verschillende vrijwilligers mee in het communitymagement (linkedin, twitter en site). Ook is er een redactie actief voor iBestuur | Ambtenaar 2.0. Het volgende nummer rolt nu van de pers af, de voorbereidingen voor het december nummer zijn al gestart.

Maar…. er zou nog meer kunnen met Ambtenaar 2.0. Wil je meedenken en meedoen? In het bestuur is je creativiteit welkom. Wil je als vrijwilliger voor Ambtenaar 2.0 aan de slag, maar liever niet als bestuurslid? Ook dan horen we graag van je.

Meer over de Stichting Ambtenaar 2.0 vind je hier:

http://ambtenaar20.pbworks.com/w/page/8939678/Stichting/

Weergaven: 113

Opmerking

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden