Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Sinds afgelopen dinsdag (2 februari) kun je vacatures op www.werkenbijhetrijk.nl niet alleen via e-mail delen met je directe omgeving, maar kun je vacatures ook plaatsen op de volgende populaire social media:

  • Hyves
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter.

Handig om interessante vacatures op je eigen Hyvesprofiel te plaatsen, of te twitteren naar je vrienden. Bekijk de vacatures op www.werkenbijhetrijk.nl/vacatures, en klik op de vacaturebutton bovenaan de vacature om een vacature te delen.

Zie het screenshot hieronder:

Weergaven: 625

Tags: bij, facebook, het, hyves, linkedin, media, recruitment, rijk, social, twitter, Meer...werken, werkenbijhetrijk.nl

Opmerking

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Reactie van Anita op 9 Februari 2010 op 14.55
Supergoed! Ik zie mogelijkheden voor het verspreiden van vacatures naar bijvoorbeeld mijn mede-Rijkstrainees. Vanaf 1 maart moet mijn tranche gaan solliciteren, dus dit is een leuke en makkelijke manier om vacatures onder de aandacht te brengen in onze huves, facebook en linkedin groepen!
Reactie van Ronald Oliekan van Os op 8 Februari 2010 op 9.26
Er goed, dit maakt het voor veel mensen toegangkelijker top
Reactie van Steven Slings op 8 Februari 2010 op 8.49
Dank voor jullie reacties, wij zijn intern nog bezig met een plan hoe de vacaturebutton intern (bijvoorbeeld door HR-afdelingen van de diverse ministeries) in te zetten om openstaande vacatures in de eigen kring uit zetten. In een latere fase zou hier zelfs wellicht een beloningssysteem aan gekoppeld kunnen worden, maar dit zie ik eerlijk gezegd nie op korte termijn gebeuren.
Reactie van Erik Jonker op 8 Februari 2010 op 7.19
prima actie ! Binnen mijn eigen directie (BZK/DRI) dit gelijk als voorbeeld rondgemaild hoe met moet op alle rijkssites, iets soortgelijks zou je kunnen doen voor het delen van pagina's/content in het algemeen.
Reactie van Anja op 6 Februari 2010 op 15.17
duim omhoog!

© 2014   Gemaakt door Davied.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden