Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Welke voorbeelden 2.0 spot jij tijdens het Open Innovatie Festival?

Tijdens het Open Innovation Festival (OIF2010) van 29 nov. t/m 3 dec zie je tal van prachtige voorbeelden van overheidsorganisaties die aan de slag zijn met web 2.0, het nieuwe werken, open data etc. Op het e-participatie dashboard van Burgerlink verzamelt Ambtenaar 2.0 deze ‘best practices’. Heb je goede voorbeelden of kom je deze tegen tijdens OIF2010? Voeg ze dan toe!

De ingediende organisaties en voorbeelden 2.0 worden automatisch uitgenodigd om mee te doen met de overheidsorganisatie 2.0 van het jaar verkiezing. Deze verkiezing vindt op 16 februari 2011 plaats tijdens de Dag van Ambtenaar 2.0 en wordt georganiseerd in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken, TNO, Burgerlink en Ambtenaar 2.0.

Wie neemt het stokje van Amsterdam over als overheidsorganisatie 2.0? Help jij ons mee met het verzamelen van voorbeelden 2.0? Voeg ze hier toe.

Weergaven: 43

Opmerking

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Reactie van Paula Anguita - Geerts op 5 December 2010 op 21.20
Aan de veelheid aan Innovaties wil ik er graag één toevoegen uit Tilburg, die ik in de verhalen erg heb gemist en die schijnbaar onopgemerkt is gebleven. Ten onrechte volgens mij. Ik heb het over Incubate Festival. Wat die jongens voor elkaar hebben gekregen is erg indrukwekkend en zeker veel van te leren. Mijn verslag staat hier: http://tilburgers.nl/?p=14568

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden