Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Jeroen de Miranda's reacties

Prikbord (52 commentaren)

Je moet lid zijn van Ambtenaar 2.0 om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Op 21 Mei 2012 om 11.41 zei Anna Vogel...

met 2 jaar vertraging. Was lang niet hier. Nu gelokt door de openkoffie over HNW. Tijd voor vernieuwing van mijn aanwezigheid hier. Zie je overigens wel op veel plekken al langs komen. Nog bij Siemens??

Op 8 Februari 2011 om 23.58 zei Marcel Krassenburg...

Hallo Jeroen,

Bedankt voor je reactie, ik vond het verkoopverhaal mooi passen bij 2.0, en ja, we zijn volop in gesprek :-)

Groet,

Marcel

Op 16 Januari 2011 om 20.50 zei Joost Valkhoff...

Hallo Jeroen,

 

las net je bericht. Je kan me (morgen) ook bellen op 0610281699

 

vr grt, Joost

Op 9 December 2010 om 22.35 zei Annemiek...
De kennismaking had best nog langer gemogen, maar ja tijd was op. Volgende gelegenheid dan maar. Groet!
Op 7 November 2010 om 22.16 zei René Paré...
Ha Jeroen,
Ik ben benieuwd wat hier mogelijk is!
Ik hoop ook op feedback op mijn initiatief om Open Data Eindhoven te starten op het Open Innovatie Festival. (http://www.madlab.nl/?p=1332)
Op 7 November 2010 om 9.09 zei Elske de Bruin...
Hallo Jeroen,
Wij hebben bij ons op het werk sinds kort Yammer en dat is de reden dat ik lid ben geworden. Het is een extra medium waarvan iedereen nu nog zoekende is waarvoor je dit het beste wel of niet kunt gebruiken. We denken het op onze afdeling te gaan gebruiken voor discussies. Maar wellicht er nog andere mogelijkheden.
Op 13 September 2010 om 16.50 zei Reinoud van Overbeek...
Hallo Jeroen, het genoegen was wederzijds. Leuk te horen van je ambitie om de 'koude en warme' systemen te willen verbinden. Ik hoor graag van je over de e-participatie,

Groeten,

Reinoud van Overbeek
Op 6 September 2010 om 20.11 zei John Steegh...
Beste Jeroen,
Ik ben benieuwd hoeveel reacties ik ook echt ga krijgen. Het is me niet genoeg als het aanzet tot denken, het handelen moet volgen.

John
Op 31 Augustus 2010 om 21.21 zei Annette van der Mooren...
Hallo Jeroen, dank voor je bericht. Ik had me inderdaad al aangemeld voor die en een paar andere groepen. Ik ben benieuwd wat A2.0 me brengt en wat ik er kan toevoegen!

Groet, Annette
Op 6 Augustus 2010 om 10.32 zei Gilbert Sewnandan...
Hoi Jeroen, dank voor je compliment.
Yammer: ik weet dat een paar mensen van de gemeente Groningen het aan het onderzoeken zijn. Ik zal hen mailen en je met hen in contact brengen.
Groeten, Gilbert
Op 3 Augustus 2010 om 10.28 zei David Engelhard...
Beste Jeroen,

Ja, wij gebruiken nog altijd die NING, en stappen nu over op de PRO versie van de betaalde varianten. Het is een intern netwerk voor kennisdelen met inmiddels ongeveer 550 leden, dus vrij groot.
Waar ben jij mee bezig?

Groeten, David
Op 26 Juli 2010 om 12.24 zei Nienke Ebbers...
Hoi Jeroen,

Dank voor jouw 'acceptatie'. Wij zijn inderdaad als pilot gestart met Yammer en ben erg benieuwd hoe andere organisaties hier gebruik van maken. Leuk dat je er een groep over hebt opgezet om zo van elkaars ervaringen te leren.
Groet,
Nienke
Op 8 Juni 2010 om 13.23 zei Jaap de Jonge...
Hi Jeroen,
Dank voor je uitnodiging. Web 2.0 staat nog niet erg hoog op de agenda. Eerst maar 'ns aan de gang met verbetering van dienstverlening door het beter ondersteunen van interne processen. Er is genoeg te doen!
Groet, Jaap
Op 27 Mei 2010 om 8.32 zei Marlies...
ja leuk, we'll keep in touch!
Op 14 Mei 2010 om 21.33 zei Bob van Graft...
Hi Jeroen.
Thanks. Eens kijken hoe we het binnen Justitie wat sneller op de wagen kunnen krijgen. Evenwel zal verplichtingenstop helaas niet bijdragen tot het nemen van voorsprongen. We zullen zien.

Bob
Op 14 Mei 2010 om 15.22 zei Iris van Laar...
Hi Jeroen,

Dank voor de toelating. Ik kom de laatste tijd bij veel overheidsorganisaties over de vloer, dus wil me graag meer verdiepen in de ambtenaar 2.0. :) Helaas ben ik woensdag niet aanwezig, wel mijn directe collega Judith Hordijk die een deel van de presentatie zal verzorgen. gr Iris
Op 26 April 2010 om 23.15 zei Raymond Alexander...
Jeroen, bedankt voor je uitnodiging. We zijn in Den Bosch druk bezig met een doorontwikkeling van ons kantoorconcept "Bolero!" wat we nu al in haar zevende jaar is. Plat gezegd: flexwerken, maar er zit bij ons een hele gedachte achter. #hnw en #a20 past hier naadloos in omdat we uitgaan van het begrip "Ruimte" in drie dimensies: fysieke ruimte (kantoor en faciliteiten), de virtuele ruimte (ICT en digitalisering) en mentale ruimte (cultuur, gedragsverandering). Langs deze drie lijnen gaan we het concept verjongen.

Heel leuk is dat via een interne ning een brede discussie is ontstaan over alle denkbare topics, als generatiemanagement, de winst van #hnw, leiderschap en #hnw en nog veel meer. De discussie speelt op alle niveaus van top tot werkvloer. Open koffies zijn druk bezocht en we plannen nu zelfs een meeting met het complete management. De projectgroep is erg enthousiast en ik begrijp ook waarom.

Echt concrete resultaten in termen van meer burgerorientatie o.i.d. hebben we nog niet geboekt maar in deze orientatiefase ben ik al dik tevreden.

Als je meer wilt weten, contact me gerust,

Hartelijke groeten,
Raymond
Op 26 April 2010 om 19.52 zei Jakobien Groeneveld...
Dat lijkt me een leuk idee, om eens van gedachten te wisselen! Ben je toevallig deze week op de Beurs Overheid en ICT? Onze directeur, Tof Thissen, geeft daar een lezing woensdag en ik sta bij de KING-stand die dag!
Op 24 April 2010 om 1.38 zei Raymond Lunes...
Leuk Open Gemeente bij mijn gemeente PN :) daar ga ik zeker eens kijken
Op 24 April 2010 om 1.24 zei Raymond Lunes...
Hoi Jeroen, zag net pas je berichtje op a20. Koffie? We zitten inderdaad op steenworpafstand :) of zien we elkaar bij de open koffie maandag. fijn weekend!

© 2017   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden