Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Data Protection Officer (DPO) in de praktijk (schriftelijke cursus)

Gegevens gebeurtenis

Data Protection Officer (DPO) in de praktijk (schriftelijke cursus)

Tijd: September 20 2018 hele dag
Locatie: Thuisstudie
Website of map: http://www.imf-online.com/vak…
Telefoon: 040 246 0220
Soort gebeurtenis: training
Georganiseerd door: Joyce Teurlincx
Meest recente activiteit: 16 Aug

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

In deze zeer actuele, praktijkgerichte en gedegen opleiding wordt u opgeleid tot Data Protection Officer (DPO) volgens de nieuwe Europese General Data Protection Regulation (GDPR) die in 2018 in werking treedt.

De Data Protection Officer (DPO) opleiding is gebaseerd op een in de praktijk ontwikkelde methode voor het voldoen aan de eisen van data protection (security), privacy en de bescherming van persoonsgegevens. De opleiding voorziet in helder gefaseerde stappenplannen en checklists met concrete (implementatie)maatregelen die in beginsel bij elk bedrijf of elke (publieke) organisatie - ongeacht de omvang - kunnen worden toegepast.


De opleiding dankt haar succes mede aan de combinatie van inzichten en technieken afkomstig van wetenschappelijke, nationaal en internationaal erkende managementmodellen en veel praktische input van privacy professionals met jarenlange ervaring op het gebied van privacy compliance en privacy implementatie. Daarnaast is de opleiding gebaseerd op de beste kernelementen van nationaal en internationaal erkende en beproefde methodieken, zoals , INK, OASIS, , MSP, en PCQF (Privacy Compliance Quality Framework).

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com of via telefoonnummer +31 (0)40 246 0220.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Data Protection Officer (DPO) in de praktijk (schriftelijke cursus) om opmerkingen toe te voegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Bijwonen (1)

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden