Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Gegevens gebeurtenis

Meet & Tweet januari

Tijd: Januari 26 2010 vanaf 17.30 to 19.30
Locatie: BEP
Straat: Herengracht 48
Plaats: Den Haag
Website of map: http://www.meetandtweet.ning.…
Soort gebeurtenis: borrel
Georganiseerd door: Renate Mantjes
Meest recente activiteit: 19 Jan 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Dinsdag 26 januari: Meet & Tweet over sociale media en interne communicatie
Het gebruik van sociale media wordt al snel geassocieerd met communicatiedisciplines als marketing, pr, voorlichting en werving. Externe communicatie dus. Maar steeds meer organisaties gebruiken sociale media ook voor hun interne communicatie. Hoogste tijd om dit onderwerp centraal te stellen tijdens een Meet & Tweetborrel. Kom op dinsdag 26 januari vanaf 17.30u naar café BEP in Den Haag en praat mee!
Politiek Online heeft twee gasten uitgenodigd die tijdens de Meet & Tweet hun visie geven op het gebruik van sociale media voor interne communicatie. Huib Koeleman, specialist op het gebied van interne communicatie, is overtuigd van het nut van sociale media voor kennisuitwisseling en communicatie binnen organisaties. Hij schreef er zijn vierde boek "Twitteren op je werk en andere social media voor interne communicatie" over en startte de website www.twitterenopjewerk.nl.
Jan van Veen is manager Internal Communications bij Océ Technologies b.v. Hij introduceerde onder andere interne wiki’s, interne blogs en het gebruik van Yammer; gratis digitale media om met de medewerkers te communiceren. Van Veen weet met de inzet van sociale media de 24.000 medewerkers uit dertig landen aan zich te binden. Hij vindt het bovendien belangrijk dat de medewerkers van Océ vertrouwd raken met sociale media omdat het gebruik hiervan steeds belangrijker wordt, ook in relatie met de klant.
Wil je meepraten over het gebruik van sociale media in organisaties? Kom dan dinsdag 26 januari vanaf 17.30u naar de Meet & Tweet van Politiek Online in BEP, Herengracht 48 Den Haag.
Over de Meet & Tweet
Politiek Online organiseert iedere laatste dinsdag van de maand een Meet & Tweet: een informele borrel voor iedereen die geïnteresseerd is in sociale media en web 2.0 ontwikkelingen. Of je hier nu actief mee bezig bent of juist sceptisch, je bent van harte welkom om vanaf 17.30u onder het genot van een hapje en drankje over mee te praten. De Meet & Tweets vinden plaats in de binnentuin van café BEP, Herengracht 48 in Den Haag (vlakbij het Centraal Station). Kun je er niet bij zijn? Volg dan het twitterverslag door te zoeken op #MNT.
Meer over Politiek Online lees je op www.politiekonline.nl. Op www.meetandtweet.ning.com vind je alle informatie over de Meet & Tweets.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Meet & Tweet januari om opmerkingen toe te voegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Bijwonen (1)

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden