Ambtenaar 2.0

samen werken aan overheid 2.0

Gegevens gebeurtenis

Organiseren met Perspectief

Tijd: Mei 26 2016 vanaf 9.00 to 17.00
Locatie: Fort Wierickerschans, Bodegraven
Straat: Zuidzijde 132
Plaats: Bodegraven
Website of map: https://organiserenmetperspec…
Soort gebeurtenis: congres, vol, inspiratie
Georganiseerd door: Puck van Tilburg
Meest recente activiteit: 17 Mei 2016

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

De wereld ontwikkelt zich in een razend tempo. Hoe kun je daar als gemeente op reageren? En wat betekent dat voor de manier waarop je als organisatie werkt? De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft haar organisatie vernieuwd en neemt je mee op reis naar verandering. Het is geen uitgestippelde reis, maar een dag om met elkaar in gesprek te gaan en inzichten met elkaar te delen. Op donderdag 26 mei 2016 ben je welkom tijdens een dag vol inspiratie.

Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kennen we geen afdelingen meer. We werken niet met functies, maar vanuit de opgaven. Het wegnemen van deze structuren is slechts een deel van het verhaal. Het gaat om een verandering van denken. Door het loslaten van hiërarchische structuren, systeem- en proceduredenken ontstaat er ruimte om de vraagstukken met elkaar aan te pakken, zonder dat er onnodige tijd en energie wordt verloren. 
Dit gedachtegoed hebben we vertaald naar een dag vol inspiratie op 26 mei 2016. De dag start met een aantal plenaire sprekers. Na de lunch zijn er twee workshoprondes die worden verzorgd door verschillende medewerkers en sprekers van buiten.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Organiseren met Perspectief om opmerkingen toe te voegen!

Word lid van Ambtenaar 2.0

Bijwonen (1)

© 2018   Gemaakt door Dirk Jan van der Wal.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden